Thursday, 18 July 2013

Despicable Me 2 .

Assalamualaikum ,  what up !!

Alhamdulillah , akhirnya AH dapat menonton movie Despicable Me 2 di Space U8 pada 7.7.2013 ^^
Dah lama kan ? Baru nak menulis pasal benda ni  .. hahah . Terfikir juga , perlu ke AH tulis  pasal ni ?
Tapi hati dah kata ya ~ so tangan ni pun laju je  lah .

Oh ye ~ kalau anda semua perasan bahawa AH sudah tidak menggunakan perkataan 'aku' in this blog . Because to me kedengaran agak kasar and I feel awkward to use it . So perkataan 'aku' sudah bertukar menjadi AH . AH for Ainoul Husna ^^ .

Okay . Continue my story ~ We went there around 9.30 pm cuz movie tu start ditayangkan on 10.15 pm.
Like everyone else , we also bought some food to eat . Kami punya tempat second depan sebab kami beli tiket lambat , so jawapannya tiket2 yang lain tu habis le ~




Selamat Berpuasa ^^





2 comments:

  1. hi.check out my blog kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ ada handmade jewelry n bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau hadiah wat yg tersyg..

    ReplyDelete