Monday, 27 May 2013

Imtiyaz ^^

Assalamualaikum , what up !!

Last Thursday , I went to Sarah's house . Sebab Imtiyaz ada buat BBQ . Korang mesti tertanya tanya Imtiyaz ni siapa ? apa benda ? Actually Imtiyaz ni nama kelas waktu aku form 2-3 (2009-2010) at SMK Seksyen 7 , Shah Alam .

Firstly , aku rasa susah hati juga sebab risau tak dapt datang . ye lah sebelum ni dorang banyak kali ajak aku  sekali . But , that time macam macam halangan. Alhamdulillah , kali ni aku dapat pergi . Lepas selesai fikir and bincang segala. , akhirnya aku tumpang Haziqah . Bila sampai apa lagi , hah kau ! berborak sakan lah ~ maklumlah dah lama betul tak jumpa dorang . Yang paling penting sekali ambil gambar lah ^^

















No comments:

Post a Comment