Tuesday, 1 March 2011

I miss and love imtiyaz so much .. T-T

Assalamualaikum . Salam sejahtera .

Sudah lama aku x post apa2 . Tapi mlm ni rasa tetiba pulak gatal tgn nk post something . * x sedar diri besok nk periksa kertas sejarah dan sains . Dah 1 bulan lebih aku belajar kat SMKS9 SA. Tapi aku sedar selama ini hatiku selalu ingat SMKS7 SA dan rakan2 kelasku , iaitu 3 imtiyaz . Apa yg boleh kukatakan adalah aku tetap ingat dan sayang SMK7 dan paling tidak akan aku lupakan adalah 3 imtiyaz 2010. * jiwanglah pulak ayat . Tapi apa2 pun hidup ini perlu diteruskan walaupun ada suatu ketika dulu aku pernah terfikir sampai nk berhenti SMKS9 then pindah balik SMKS7 . Tapi itu tidak mungkin akan terjadi kecuali dengan kehendak-NYA .

Ini adalah nama-nama yg MUNGKIN tidak akan pernah kulupakan .
  • AINI
  • AINUL
  • AISYAH
  • ALIAA
  • AMIRAH
  • ANIS
  • ATHIRAH
  • AZMA
  • BAIHAQI
  • FARID
  • FIKRI
  • HAZIQ
  • HAZIQAH
  • IKI
  • ILI
  • LOQMAN
  • LUQMAN
  • MUHAIMIN
  • NADHIRAH
  • NATASHA
  • NAZIRAH
  • NUQMAN
  • SARA
  • SYAHIRAH
  • SYARIFAH
  • USAMAH
  • WAFA'
  • WAFI
  • ZAKWAN
  • ZUL
  • IWAN
  • DAN JUGA KEPADA GURU-GURU YANG PERNAH MENGAJARKU .
Aku ingin memohon maaf jika :
- tersalah type nama korang .
- atau tertinggal nama korang.
^_^ I MISS AND LOVE YOU ALL ^_^



No comments:

Post a Comment